INDY Foodtruck

INDY Truck - de 1e Thai Food Truck van Nederland serveert volgens gasten

“Food that makes you happy!”

Het Foodtruck-concept INDY is in ontstaan tijdens zo’n fijne zwoele zomeravond op vakantie. De Chef heeft toen voor een aantal mensen, in de kleine keuken van het vakantieappartement, uitgebreid Thais gekookt. De nieuwe vrienden waren lyrisch over het eten. Hoe cool zou het zijn om met een Foodtruck op festivals te staan met dit eten. De Chef zag het voor zich. Hij op pad met INDY waaruit hij iets kon geven dat niet alleen uit zijn keuken komt, maar vooral ook uit zijn hart.

Halverwege 2012 heeft de Chef de stap gemaakt en een Mercedes 508D gekocht. Samen met zijn vader heeft hij de Truck verbouwd en een keuken geplaatst. Begin 2013 heeft INDY eerst op een standplaats gestaan in Zwolle. Al snel volgden verschillende festivals en evenementen.

Inmiddels heeft INDY al een aantal jaren meerdere foodfestivals, events, (crew)catering, prive-feestjes, bruiloften gedaan in Nederland en Belgie, en geniet er nog steeds met volle teugen van als men blij of zelfs happy wordt van ons Food!

Die liefde van de Chef voor de Thaise keuken, waarin het gebruik van verse ingrediënten voorop staat, zul je ruiken, proeven en voelen. De verschillende soorten pepers die hij altijd bij zich heeft, laat hij je graag uitproberen. Dare him!

Wil je INDY Truck op je festival/event/feest/bruiloft; stuur dan een mail met je telefoonnummer en wij nemen contact met je op voor een offerte op maat!
 

Offerte op maat


Technische gegevens:

 • 2.95 m hoog, 5m lang, 2 m breed
 • Stroom 2 fase
 • Water tappunt voor jerrycan
   

 • "Food that makes you happy"

  Jens en Kim
 • "Wij hebben een fantastisch feest gehad. Het eten was formidabel. Wij vinden het een enorme prestatie!"

  Judith en Willem
 • "Voor heel eventjes voelde het weer alsof ik in Thailand was, yum!!"

  Charlotte
 • "Lovely thai food from indy at TREK foodtruckfestival. We waited 40 minutes for this. It was soooo good"

  Livia
 • Artikel in het Algemeen Dagblad van zaterdag 27 mei 2017

  Artikel in het Algemeen Dagblad van zaterdag 27 mei 2017

  De karavaan foodtrucks in Nederland groeit als een bezetene. Elk weekeinde zijn er zeker twintig festivals met potten en pannen op wielen...

  Lees meer
 • Spel van INDY tijdens het Festival TREK “Ben jij scherp of is de peper scherp?

  Spel van INDY tijdens het Festival TREK “Ben jij scherp of is de peper scherp?

  Het spel van INDY "Ben jij scherp of is de Peper scherp?" op Festival TREK #Utrecht was hot hot hot; peperlovers wild...

  Lees meer
Meer nieuws